1. Sunteți aici:
 2. Toate Job-urille globalle
 3. Gigajob Moldova
 4. Ajutor: FAQs pentru recrutorii
 
 

Ajutor: FAQs pentru recrutorii

Răspunsuri la întrebările dvs. referitoare la folosirea Gigajob pentru clienții dvs.

spacer Pot utiliza recrutorii Gigajob gratuit?
spacer Da, puteți. Când dvs. ca recrutor publicați profile de aplicant pentru clienții dvs. sunt acestea în principiu gratuit. La oferte de muncă sunt anunțuri-bază la Gigajob complet gratuit! Suplimentar oferim anunțuri-plus contra plată. Condițiile pentru acest tip de anunțuri puteți vedea în lista de prețuri.
spacer Pot avea atât de multe anunţuri gratuite, active, câte vreau?
spacer Da, puteţi. În prezent, nu avem restricții, atâta timp cât anunțurile dvs. nu încalcă regulile noastre.
spacer Vă rugăm să citiți regulile noastre pentru anunțuri!
spacer Cât timp sunt active anunțurile mele?
spacer Toate ofertele de muncă la Gigajob sunt active timp de 30 de zile. Bineînțeles puteți prelungi durata anunțului prin intermediul „Anunțurile mele de muncă“. Anunțurile-plus vor cauza din nou costuri, iar atât anunțurile-bază cât și profilele de aplicant rămân în continuare gratuit.
spacer Ups!Se pare că am încălcat regulile de utilizare şi contul meu a fost şters. Ce pot face pentru a putea fi deblocat?
spacer Ne pare rău dacă a fost şters o dată este final. Respectaţi spacer condiţile de utilizare.
spacer Am mai multe anunțuri pe care aș dori să le public la Gigajob. Nu oferiţi un mod de încărcare automată?
spacer Ne pare rău, nu în acest moment.
spacer Sunt nou la Gigajob - cum pot să mă Înregistrez gratuit?
spacer Doar faceți clic pe "Logare" din dreapta sus a paginii, completați formularul și trimiteți-l. Veți primi apoi un e-mail cu un link de confirmare. Faceți clic pe el şi sunteți înregistrat.
spacer Cum funcţionează Gigajob pentru Recrutori?
spacer După ce ați terminat înregistrarea gratuită, puteți posta toate anunțurile dvs. gratuit. Utilizatorii interesați pot apoi găsi anunţurile dvs la Gigajob rapid şi uşor . spacer Postaţi anunţuri grauite!
spacer Cum pot găsi aplicanţii/CV?
spacer Mai întâi vă duceţi la modul "găseşte CV" . CV-uri pot fi găsite prin funcția de sus pe pagina de start. Introduceți titlul de locuri de muncă în caseta de text "Ce?"şi localitatea în caseta de text " Unde?" . Faceți clic pe butonul "Caută CV-uri" și veți obține o listă de rezultate de căutare, cu toate profilurile potrivite.
spacer Cum pot contacta un aplicant?
spacer
 1. Contactați căutătorul de loc de muncă:
  Spuneți-i căutătorului de loc de muncă că sunteți interesat/ă în profilul lui. Trimiteți proprietarului anunțului o cerere de contact cu ajutorul butonului “Contactează”. Acest pocedeu invită căutătorul de loc de muncă să se uite la oferta dvs. de muncă.
 2. La căutătorul de loc de muncă aceasta arată astfel
  Datele dvs. de contact vor fi trimise proprietarului anunțului. El poate respinge sau accepta cererea. Acest pas a fost introdus de Gigajob cu scopul de a proteja deocamdată datele candidatului și aplicantului.
 3. Dacă cererea dumneavoastră de contact a fost acceptată
  Îndată ce cererea de contact a fost acceptată, schimbul de date va avea loc automat. Dvs. găsiți datele în centrul dvs. de contact. În continuare procesul de aplicție are loc direct cu proprietarul anunțului prin intermediul adresei de e-mail.
spacer Notificări e-mail gratuite
spacer Nu ai găsit locul potrivit? La Gigajob sunt publicate în fiecare zi anunţuri noi. Putem să vă trimitem de fiecare dată un e-mail, când cineva a postat un CV care se potriveste cu criteriile de căutare ale dvs.. Pe toate paginile cu rezultatele de căutare de locuri de muncă puteți găsi în partea dreaptă un link "e-mail de notificare". Doar un singur clic - și căutarea dvs. va fi salvată. Vom trimite apoi continuu cele mai recente CV-uri. Acest serviciu este gratuit şi poate fi anulat în orice moment, cu doar un singur clic.
spacer Care a fost parola din nou?
spacer Faceţi clic pe “logare” (sau "Înregistrare") în partea dreapta a paginii sus şi urmaţi link-ul "Ati uitat parola?" Apoi, introduceţi adresa de e-mail şi faceţi clic pe "trimite". Veţi primi un e-mail cu un link pentru a reseta parola. Faceţi clic pentru a selecta o nouă parolă.
Important: Link-ul de resetare este numai de 2 ori valabil. Apoi trebuie să cereţi retrimiterea unui nou e-mail.
spacer E-mail pentru a reseta parola dvs. nu a sosit. Ce pot face?
spacer Repetaţi procesul pentru a vă asigura că a funcţionat: Faceţi clic pe “Logare” (sau "Înregistrare")din dreapta paginii sus şi urmăţi link-ul "Aţi uitat parola?", apoi, introduceţi adresa de e-mail şi faceţi clic pe "Trimite". Asiguraţi-vă că adresa de e-mail nu conţine erori de tipar. Ar trebui să primiți un e-mail cu un link pentru a reseta parola. Este posibil ca e-mail-ul să fi ajuns în folderul de spam. Vă rugăm să verificați folderul, ajustaţi setările sau introduceți o adresă de e-mail diferită.
spacer Cum pot schimba datele de acces (parola/adresa)?
spacer You must be logged in to change any data. When you are logged in, you see "My Dashboard" in the top right corner of every Gigajob page. Please click it to get to your settings. There you'll find the option to change your password or email address.
spacer Cum pot dezabona de la Gigajob?
spacer You must be logged in to do that. Click on "MY Dashboard" in the top right corner of any Gigajob page. Please click it to get to your settings. There you'll find the option "Cancel Membership".
Note: You cannot login again after you cancel your Gigajob membership. Your data and ads will be permanently deleted.
spacer Nu am găsit răspunsul la întrebarea mea.
spacer spacer Trimite-ne un mesaj. Echipa Gigajob vă va ajuta cu drag.
spacer Am găsit o eroare sau o problemă.
spacer spacer Spuneţi-ne. Lucrăm în mod constant la Gigajob să încercăm să îmbunătățim site-ul nostru. Apreciem fiecare propunere, care o aveţi pentru noi.
spacer Am o sugestie de îmbunătăţire.
spacer spacer Vă rugăm să împărtăși ideile dvs. cu noi. Avem o listă lungă de rezolvat, dar aşteptăm cu nerăbdare să auzim ce cred utilizatorii noştri despre serviciile noastre şi să ne ajute să facem Gigajob şi mai bun!