1. Sunteți aici:
 2. Toate Job-urille globalle
 3. Gigajob Moldova
 4. Regulile de joc pentru anunţuri
 
 

Regulile de joc pentru anunţuri

Citiți ce trebuie să luați în considerație la crearea unui anunț.

La Gigajob trebuie angajatorii si aplicanţii să se găsească uşor şi rapid. De aceea cerem tuturor utilizatorilor Gigajob, să fie politicoşi şi respectuoşi în comunicare.

În plus, există desigur reguli de utilizare care sunt valabile pentru toţi utilizatorii. Ne rezervam dreptul de a modifica anunţurile, scurta sau şterge dacă nu sunt conform regulilor de utilizare . Vă rugăm să respectați aceste norme în Gigajob

 • spacer Nici o informaţie de contact Anunţurile dvs. Gigajob nu au voie să conţină nici o informaţie de contact. Specificarea unei adrese de Web (URL), numere de telefon, adrese de poştă electronică şi adresele poştale în textul publicitar este strict interzisă. O excepţie este disponibilă doar pentru (anunţurile plătite) aspectul anunţurilor.
 • spacer Fără tendinţe sexuale Anunţurile care au cumva de a face cu domeniul erotic/sexual, nu sunt permise pe Gigajob. Nu puteți folosi în anunțul dvs. cuvinte care sunt ofensatoare sau nepotrivite pentru minori.
 • spacer Doar oferte de muncă reale La Gigajob au voie să fie postate numai anunțuri, care sunt oferte de locuri de muncă sau cereri de locuri de muncă. Interzise sunt de exemplu matrimoniale, anunturi de vânzare si altele
 • spacer Numai un anunţ pentru un loc de muncă Nu este permis la Gigajob să postaţi acelaşi anunţ de mai multe ori. Acest lucru este valabil şi pentru anunţurile care sunt doar un pic diferite.
 • spacer Nu insipid În anunţul dvs. trebuie sa fie clar despre ce este vorba in locul de muncă oferit sau în CV. Ar trebui să fie clar conținutul muncii. Nu tolerăm când anunţurile nu sunt formulate clar sau nu conțin suficiente informații.
 • spacer Fără publicitate Desigur, puteţi să prezentaţi avantajele oferite de firma sau produsele dvs în anunţul dvs. Este interzis, ca anunţul dvs să fie postat doar ca şi publicitate şi nu în căutarea de angajaţi.
 • spacer Nici o pretenţie monetara Este strict interzisă la Gigajob, de a oferi oferte de muncă, pentru care aplicantul trebuie să plătească in orice formă ar fi ea, de exemplu: pentru E-Books, instrucţie, tichet de avion, Nr. de telefon costisitoare, cumpărarea de produse pentru vânzare mai departe, etc.
 • spacer Nimic rău Nu tolerăm la Gigajob anunțuri, prin care este încălcată legea sau se cere să fie încălcată legea. Acelaşi lucru este valabil pentru declarații radicale politice, religioase sau ideologice şi conținut defăimător sau inadecvat de orice fel.