1. Sunteți aici:
 2. Toate Job-urille globalle
 3. Gigajob Moldova
 4. Ajutor: FAQs pentru candidații
 
 

Ajutor: FAQs pentru aplicanţi

Răspunsuri la întrebările dvs. referitoare la Job-urile căutate cu Gigajob

spacer Este Gigajob gratuit?
spacer Da, Gigajob este pentru aplicanţi gratuit.
spacer Sunt nou la Gigajob - cum pot să mă Înregistrez gratuit?
spacer Doar faceţi clic pe “Înregistrare” in dreapta paginii sus, completaţi formularul şi trimiteţi-l. Veţi primi un e-mail cu un link de confirmare - si deja sunteti inregistrat.
spacer Cum funcţionează Gigajob pentru aplicanţi?
spacer Pasul Nr.1 : Înregistreaza-te gratuit.
Pasul Nr.2: postaţi un CV gratuit. Introduceţi informaţii, cum ar fi localitatea şi locuri de muncă dorite. Cu CV-ul dvs. online puteţi...
… fi găsit rapid şi uşor de către angajatori.
… contactaţi direct locurile de muncă care vă interesează.
Postaţi CV-ul dvs. gratuit.
Tip: Puteţi crea câte CV-uri doriţi la Gigajob. Selectaţi CV-ul corespunzător când contactaţi un angajator.
spacer Ce pot face pentru a fi contactat de mulți angajatori?
spacer Un CV bun ar trebui să conţină un titlu scurt şi o descriere foarte exactă. Aşa angajatorii pot vedea ce sarcini puteţi prelua şi pot vedea trecutul profesional şi punctele dvs forte. O fotografie bună completează profilul.
Tip: Eşti versatil şi capabil de a efectua diferite sarcini? Creaţi un profil separat pentru fiecare loc de muncă,pe care l-ai putea ocupa.
spacer Cum pot găsi oferte de muncă?
spacer Veți găsi locuri de muncă foarte ușor utilizând funcția de căutare pe pagina de start. Introduceţi titlul postului în caseta “Ce?” şi locul în caseta“Unde?”. Faceţi clic pe “caută de muncă” şi veţi obţine o listă de rezultate de căutare cu toate posturile vacante care îndeplinesc criteriile. Căutaţii acum
spacer Cum contactez o ofertă de muncă?
spacer
 1. Contactați ofertantul de muncă:
  Spuneți-i ofertantului că sunteți interesat/ă în oferta de muncă. Trimiteți ofertantului o cerere de contact cu ajutorul butonului “Contactează”. Acest pocedeu invită ofertantul să se uite la profilul dvs. de aplicant.
 2. La ofertant aceasta arată astfel
  Datele dvs. de contact vor fi trimise ofertantului de muncă. El poate respinge sau accepta cererea. Acest pas a fost introdus de Gigajob cu scopul de a proteja datele atât angajatorului cât și a candidatului.
 3. Când cererea dvs. a fost acceptată
  Îndată ce cererea dvs. de contact a fost acceptată, schimbul de date va avea loc automat. Dvs. găsiți datele în centrul dvs. de contact. În continuare procesul de aplicție are loc direct cu angajatorul prin intermediul adresei de e-mail.
spacer Notificări e-mail gratuite
spacer Nu ai găsit locul potrivit? La Gigajob sunt publicate în fiecare zi anunţuri noi. Putem să vă trimitem de fiecare dată un e-mail, când cineva a postat un CV care se potriveste cu criteriile de căutare ale dvs.. Pe toate paginile cu rezultatele de căutare de locuri de muncă puteți găsi în partea dreaptă un link "e-mail de notificare". Doar un singur clic - și căutarea dvs. va fi salvată. Vom trimite apoi continuu cele mai recente CV-uri. Acest serviciu este gratuit şi poate fi anulat în orice moment, cu doar un singur clic.
spacer Care a fost parola din nou?
spacer Faceţi clic pe “logare” (sau "Înregistrare") în partea dreapta a paginii sus şi urmaţi link-ul "Ati uitat parola?" Apoi, introduceţi adresa de e-mail şi faceţi clic pe "trimite". Veţi primi un e-mail cu un link pentru a reseta parola. Faceţi clic pentru a selecta o nouă parolă.
Important: Link-ul de resetare este numai de 2 ori valabil. Apoi trebuie să cereţi retrimiterea unui nou e-mail.
spacer E-mail-ul pentru a reseta parola nu a sosit. Ce pot face?
spacer Repetaţi procesul pentru a vă asigura că acesta a funcţionat: Vă rugăm să faceţi clic din nou "Logare" (sau "Înregistrare") sus în dreapta a paginii, şi apoi faceţi clic pe link-ul "am uitat parola?". Apoi, introduceţi adresa de e-mail şi faceţi clic pe "Trimite". Vă rugăm să verificaţi adresa de e-mail pentru erori de ortografie. Acum ar trebui să primiţi e-mail-ul cu link-ul pentru a reseta parola. Uitaţi-vă în folderul de spam, reglați setările sau introduceţi o altă adresă de e-mail în caseta.
spacer Cum pot schimba datele de acces (parola/adresa)?
spacer You must be logged in to change any data. When you are logged in, you see "My Dashboard" in the top right corner of every Gigajob page. Please click it to get to your settings. There you'll find the option to change your password or email address.
spacer Cum pot dezabona de la Gigajob?
spacer You must be logged in to do that. Click on "MY Dashboard" in the top right corner of any Gigajob page. Please click it to get to your settings. There you'll find the option "Cancel Membership".
Note: You cannot login again after you cancel your Gigajob membership. Your data and ads will be permanently deleted.
spacer ... nu am găsit răspunsul la întrebarea mea.
spacer Trimiteţi-ne un mesaj.Echipa Gigajob este aici pentru a vă ajuta.
spacer ...Am găsit o eroare.
spacer Lucrăm constant la Gigajob să încercăm să îmbunătăţim site-ul nostru. Apreciem fiecare sugestie, care o trimiteţi.
spacer ...Am o sugestie de îmbunătăţire.
spacer Avem deja o listă de rezolvat, dar ne bucurăm desigur că utilizatorii noştri doresc să ne ajute pentru a face Gigajob şi mai bun!Trimiteţi-ne sugestia dvs..