1. Sunteți aici:
  2. Toate Job-urille globalle
  3. Gigajob Moldova
  4. Pentru a scrie un CV de succes
 
 

Pentru a scrie un CV de succes

Citiți sfaturile pentru a crea un profil de aplicant de succes

Nu sunteţi sigur cum să scriţi CV-ul cel mai bun?Iată câteva sfaturi cu privire la modul de a face căutarea de locuri de muncă mai de succes. Câţiva paşi simpli şi vă creaţi un CV profesionist, care trezeşte atenţia angajatorilor.

Într-un bord online de joburi, vă trebuie un CV diferit decât pentru o căutare de loc de muncă regulat. Ar trebui să fie o combinaţie de CV si o scrisoare de motivaţie. Obiectivul principal este ca anunţul dvs, să fie găsit mai uşor de angajatori . Odată ce un angajator a găsit anunţul şi va contactat, vă rugăm să trimiteţi CV-ul complet. Citiți mai departe şi faceţi anunţul dvs mai profesional:

spacer Titlul
Cel mai important: Luaţi-vă timp pentru titlu. Cuvintele cheie pe care le utilizaţi în titlu, se potrivesc cu cuvintele cheie ale angajatorilor care sunt folosite în căutarea angajaţilor. Utilizaţi toate cuvintele cheie importante în titlu. Scrie de exemplu "profesor, şcoala profesională, economia, engleză ," mai degrabă decât "profesor". Titlul face diferenţa!
spacer Descrierea
  • Explicaţi ce fel de loc de muncă căutaţi. Dacă nu sunteți destul de sigur ce fel de loc de muncă este acel pe care îl căutaţi, vă rugăm să daţi exemple de ceea ce aţi putea face. De exemplu: "Sunt profesor pentru subiecte de limba engleză şi de economie. Caut locuri de muncă în şcolile publice şi private. Aş fi, de asemenea, interesat de a preda în şcoali profesionale sau de îndrumare. " Dar nu fi prea general. "Sunt interesat în toate locurile de muncă " sau "toate" face impresia că nu vorbiţi serios.
  • Apoi descrieţi calificările dvs. , fostul şi actualul loc de muncă şi orice alte calificări care le-ati realizat pentru a oferi angajatorului o idee de spectrumul dumneavoastră profesional. Nu lăsaţi nimic la o parte.
  • La sfârşit asiguraţi-vă că aţi scris Tipul de loc de muncă, care il căutaţi. Scrieţi de asemenea dacă vreţi full-time, part-time sau de la pe oră. Aceste lucruri sunt importante pentru angajatori.
spacer Poza
O poză bună este foarte avantajoasă. Selectați o fotografie care a fost făcută pe un fundal neutru. O imagine în care vă uitaţi direct în aparatul de fotografiat e mai bună decât una în care vă uitaţi în altă direcţie. Gândiţi-vă : aici nu este facebook, trebuie să faceţi o impresie profesională.

Urmaţi aceşti paşi simpli, atunci când scrieţi anunţul dvs. şi veţi găsi noul loc de muncă mai repede! Mult succes!

Echipa Gigajob