1. Sunteți aici:
  2. Toate Job-urille globalle
  3. Gigajob Moldova
  4. Aşa scrieţi un anunţ de succes
 
 

Aşa scrieţi un anunţ de succes

Citiți sfaturile pentru crearea unei oferte de muncă de succes

Încă nu sunteţi destul de sigur cum să scrieţi un anunț bun la Gigajob? Aici veţi găsi câteva sfaturi utile despre cum să căutaţi chiar cu mai mult succes noul angajat la Gigajob. Urmaţi următorii paşi care vă vor ajuta să atrageţi atenția potențialilor angajați.

Pentru o piaţă online de joburi, aveţi nevoie de o anumită formă de anunţ de locuri de muncă. Obiectivul principal este de a fi găsit mai uşor de aplicanţi. Odată ce anunţul a fost găsit de un aplicant şi el v-a contactat, puteţi solicita CV-ul şi diplomele acestuia. Citiți mai departe şi oferiţi-i anunţului de locuri de muncă al dvs. profesionalism:

spacer Titlul
Cel mai important: Luaţi-vă timp pentru titlu. Cuvintele cheie pe care le utilizaţi în titlu, se potrivesc cu cuvintele cheie ale angajatorilor care sunt folosite în căutarea angajaţilor. Utilizaţi toate cuvintele cheie importante în titlu. Scrie de exemplu "profesor, şcoala profesională, economia, engleză ," mai degrabă decât "profesor". Titlul face diferenţa!
spacer Descrierea
  • Descrieţi locul de muncă în detaliu. Includeţi sarcinile de zi cu zi, care trebuie să fie făcute. Scrieţi despre compania sau echipa , în care noul angajat va lucra. Astfel aplicantul câştigă o primă impresie despre mediul de lucru.
  • Dupaceia enumeraţi calificărilenecesare. Diplome si alte ablităţi (de exemplu MS Office sau alte programe speciale), certificare de calificare ect.. Scrieţi şi despre abilităţile dvs presonale care le asteptaţi să le aiba un angajat. (Munca in echipă, leadership şi competenţe sociale). Acest lucru va ajuta aplicantul să afle mai multe despre locul de muncă.
  • Să nu uitaţi să scrieţi şi despretipul de muncă. Menţionaţi dacă este un loc de muncă cu normă întreagă sau cu fracțiune de normă. Scrieţi, de asemenea, despre serviciile suplimentare oferite de compania dvs. Aceste lucruri sunt importante pentru aplicanţi.
spacer Logo-ul
Logoul firmei este foarte important. Anunţurile cu logo-ul companiei sunt mult mai atractive pentru aplicanţi şi au şanse mai mari să fie contactate.

Urmaţi aceşti paşi simpli, atunci când scrieţi anunţul dvs. şi veţi găsi noul angajat mai repede! Mult succes!

Echipa Gigajob