1. Sunteți aici:
  2. Toate Job-urille globalle
  3. Gigajob Moldova
  4. termeni și condiții pentru angajator, căutătorul de loc de muncă și recrutor.
 
 

Termenii şi condiţiile de utilizare

Citiți termenii şi condiţiile noastre de folosire si participare

Noi trebuie să publicăm aceste condiţii şi dvs. trebuie să fiţi de acord. Înainte de a putea utiliza serviciile noastre trebuie să fi citit termenii și condițiile, să le fi înţeles şi să fiţi de acord cu ele.

Avem două seturi diferite de prevederi.

Acesti"termeni şi condiţii" sunt obligatorii pentru dvs. de fiecare dată când vizitaţi site-ul nostru Gigajob.com.
 
Termeni si condiții pentru utilizatori
(Version 1.2 dated April 22nd, 2013).
Dacă nu sunteți de acord cu acesti termeni si condiții, atunci nu aveți voie să folosiți conținutul online și trebuie să vă abțineți de la intrarea pe site-ul nostru.
1. General
Conținutul on-line Gigajob este o publicație de Netzmarkt, cu sediul social la Erlangen în Bavaria, Germania. Se presupune că vizitatorii (denumiţi în continuare utilizatori) acceptă complet termenii și condițiile de utilizare a tuturor serviciilor de internet de Netzmarkt. Mai mult, anumite clauze suplimentare și / sau deviante poate intra în vigoare pentru utilizarea anumitor servicii sau caracteristici de servicii. Vi se face referire la acele clauze, chiar înainte de a încerca de a utiliza caracteristicile de servicii sau de servicii relevante. Dacă utilizați acest site, recunoașteți valabilitatea acestor termeni si condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, nu aveți voie să folosiți conținutul online și trebuie să vă abțineți de la intrarea pe site-ul nostru.
2. Performanța condiționată a serviciilor noastre de internet
În cazul în care utilizatorul se folosește de acest conținut on-line fără a plăti nimic la Netzmarkt, ei renunță în mod automat la orice așteptări de performanță împotriva Netzmarkt. Netzmarkt își rezervă dreptul de a modifica, șterge sau extinde toate serviciile neplătite sau performanțe fără taxe, în întregime sau parțial, la voință și fără notificare prealabilă. Prin urmare, utilizatorii nu pot pune nici o pretenție cu privire la utilizarea sau disponibilitatea serviciului sau anumite caracteristici de servicii, atât timp cât acestea nu au intrat într-un contract legal scris cu Netzmarkt în care Netzmarkt le garantează furnizarea de anumite servicii pentru o taxă .
3. Întârzieri în îndeplinirea îndatoririlor
Netzmarkt compensează utilizatorul pentru anumite pierderi / cereri care decurg din întârzieri în îndeplinirea sarcinilor promise prin contract, până la limita maximă a plăților efectuate de utilizator în ultimele 24 de luni către Netzmarkt, plăți făcute deja către Netzmarkt înainte de apariția unor astfel de întârzieri.
4. Responsabilitatea
Netzmarkt nu garantează nici o informație transmisă prin intermediul infrastructurii, în special, caracterul ei complet, corectitudinea sau relevanța şi că nu includ drepturile ale unei terțe părți. Pretențiile de răspundere față de Netzmarkt, cauzate de utilizarea conținutului oferit (ca urmare a informațiilor eronate sau incomplete), sunt în principiu excluse în cazul în care nu există nici o dovadă sau neglijență intenționată din partea Netzmarkt. Acest lucru este valabil pentru eventualele daune indirecte cauzate utilizatorului în timp ce profită de această ofertă de internet. Securitatea în rețele de date, în care Netzmarkt publică conținutul on-line, este restricționat. Prin urmare, Netzmarkt nu va accepta nici o responsabilitate pentru erorile și tulburările care există în sistemul de sine, sau în alte sisteme ale participanților sau în sistemul intern al utilizatorului. Prin urmare, acestea ar trebui să se abțină de la a afirma orice pretenții care au temei legal în afara de tulburări atribuite uneia dintre părțile care au acceptat servicile de performanță convenite de Netzmarkt. În special, utilizatorul ar trebui să se abțină de la a afirma orice pretenții care sunt cauzate de așa-numitele viruși de calculator, cum ar fi troieni. De la limitările de răspundere menționate mai sus, reglementările în conformitate cu secțiunea 309 No. 7 (răspunderea în caz de vătămare la viață, corp, de sănătate și ca urmare a neglijenței brut) și No. 8 BGB (alte răspundere din cauza unor defecțiuni la performanța de datorie) rămân intacte.
5. Link-uri / Referitoare la alte site-uri
Netzmarkt nu este responsabil pentru hyperlink-uri pe site-urile Gigajob care se referă la site-uri terțe părți. Mai mult, Netzmarkt se disociază de orice conținut online, aparținând unor terțe părți. Utilizatorul trebuie să se abțină de la a face în mod irevocabil Netzmarkt răspunzător pentru ilegalitate, ducerea în eroare, conținut eronat, sau conținuturi incomplete de link-uri spre site-uri (și / sau pentru daune care pot fi atribuite lor).
6. Drepturi de autor și mărci
Toate drepturile de autor și mărci comerciale aparțin proprietarilor respectivi și sunt menționate pe site-ul nostru de internet numai în scop informativ. Simpla menționare de o marcă înregistrată, nu ar trebui să conducă la concluzia că aceasta nu este protejată de drepturile a unei terțe părți.
7. Contribuții ale părților terțe
Conținutul on-line Gigajob constă în cea mai mare parte a contribuțiilor de la terțe părți (de exemplu, texte și imagini), care de obicei Netzmarkt le publică gratuit (de exemplu publicări ale utilizatorilor). Nu este posibil pentru Netzmarkt să caute și să verifice astfel de conținuturi ale terței părți sau de a exercita un control activ direct asupra lor. Prin urmare, Netzmarkt, de asemenea nu va accepta nici o responsabilitate pentru aceasta. Utilizatorii ar trebui să fie conștienți de faptul că se pot expune (în contextul acestui site) unui conținut care poate perturba sau pote fi ofensator, jignitor, sau inacceptabil. În cazul în care o contribuție terță încalcă drepturile de utilizator, utilizatorul se angajează să procedeze în mod legal exclusiv împotriva inițiatorului care a încălcat legea (de exemplu, autorul a contribuției respective) și nu împotriva Netzmarkt.
8. Conținuturi protejate
Această ofertă prin intermediul internetului, inclusiv toate părțile sale (ca de asemenea, bazele de date care stau la bază) au drepturi de autor și este destinat numai pentru uz individual, privat. Orice utilizare care depășeste acesti termeni, în special includerea într-o ofertă internet sau internet constituie o încălcare a drepturilor, ceea ce va duce la tragerea la răspundere prin plata de despăgubiri. Orice utilizare comercială a conținutului, ale datelor, sau caracteristicilor de web design este inadmisibilă, fără acordul scris al Netzmarkt. Acest lucru este valabil mai ales pentru duplicarea prin copiere, traducere și de asemenea prin depozitarea sau de prelucrarea în sisteme electronice.
9. Excluderea de garantare
Utilizarea acestei oferte de internet se realizează pe riscul exclusiv al utilizatorului. Serviciile sau caracteristicile de servicii găsite de către Netzmarkt adecvate sunt oferite în funcție de disponibilitatea lor. Netzmarkt nu garantează că funcționarea serviciilor sunt disponibile întotdeauna, fără întrerupere, fără erori și într-un mod rapid și fiabil. În special, Netzmarkt nu garantează corectitudinea și fiabilitatea informațiilor primite prin intermediul acestei oferte de internet sau pentru calitatea de bunuri, servicii sau informațiile primite în legătură cu această ofertă de internet. De asemenea, Netzmarkt nu garantează că conținutul online, corespund așteptărilor utilizatorilor. Descărcarea și alte primiri de conținut în legătură cu această ofertă de internet poate avea loc pe riscul propriu al utilizatorului.Numai utilizatorii sunt responsabili pentru daunele aduse sistemului lor de calculator sau alte dispozitive tehnice, pentru pierderea de date, sau pentru alte daune cauzate de descărcarea de conținut sau a altor tranzacții, în legătură cu această ofertă de internet. Sugestiile primite de utilizator în contextul acestei oferte de internet nu justifică nici o garanție de la Netzmarkt cu excepția cazurilor convenite anterior prin contract.
10. Clauza de separabilitate
În cazul în care clauzele individuale ale acestor termeni si condiţii nu corespund legilor existente, clauzele rămase nu sunt afectate de acestea. Clauze ineficiente vor fi înlocuite dacă este posibil, de către cele care sunt eficiente pentru a se conforma cu obiectivele economice și / sau juridice dorite.
 

 

Dacă doriţi să publicaţi propriul conţinut pe Gigajob, trebuie de asemenea să fiţi decacord cu termenii şi condiţiile de utilizare , pentru a putea posta anunţuri (CV-uri şi/sau oferte de locuri de muncă).
 
Termenii şi condiţiile de participare
(Version 1.5 dated April 22, 2013)
1. General
Netzmarkt Internet Service GmbH & Co. KG (“Netzmarkt”), cu sediul în Erlangen/Bavaria, permite utilizatorilor acestui site (“utilizatorii”) de a face propriile contribuții la site-ul nostru gratuit (eventual, sub anumite condiții). Prin utilizarea acestui site, contribuabilul oferă automat consimțământ absolut și nerestricționat la regulile de aici. Utilizatorii care doresc să devină contribuabili trebuie să citească, să recunoască şi să fie de acord cu reglementările ulterioare
2. Condiţii de utilizare
Contribuitorul a citit și a înțeles pe deplinătate și recunoaște toți termenii de serviciu pentru utilizarea acestui site de internet.
3. Rezervarea drepturilor
Netzmarkt își rezervă dreptul de a anula sau modifica pentru orice motiv, în orice moment, temporar sau permanent orice contribuție sau postare pe site-ul nostru. Netzmarkt își rezervă de asemenea dreptul de a bloca, parțial sau total, utilizarea acestui site. Contribuitorul recunoaşte irevocabil drepturile Netzmarktului. În plus, contribuitorul renunţă la dreptul de a contesta deciziile Netzmarkt cu privire la aprobarea/non-aprobarea contribuţiilor sau contribuitorilor. Contribuabilul renunță, de asemenea, la dreptul de a face Netzmarkt răspunzător pentru orice limitări, modificări, întreruperi, suspendări sau de întrerupere sau orice pierderi pretinse, prejudicii sau daune care decurg din sau în legătură cu executarea atribuțiilor menționate anterior.
4. Răspunderea juridică
Datorită unui număr mare de contribuții, nu este posibil pentru Netzmarkt să supravegheze cu atenție sau să aibă un control activ asupra conținutului postat de contribuabili (date, text, software, înregistrări audio, fotografii, grafice, materiale video, sau alte materiale asortate). Prin urmare, Netzmarkt nu își asumă responsabilitatea juridică pentru conținutul contribuitorilor. Contribuabilul își asumă întreaga responsabilitate juridică pentru: propriul său conținut, precum și publicarea sau transmiterea privată a acestora în infrastructura Netzmarkt. În cazul în care o terță parte încalcă drepturile contribuabilului, contribuabilul este de acord să dea în judecată numai părțile terțe, nu și reprezentanții Netzmarkt.
Contribuabilul este de acord să respecte toate prevederile legale. În caz de nerespectare, contribuabilul este de acord pentru a compensa Netzmarkt pentru orice daune sau pierderi care rezultă. Conformitatea contribuabilului include (dar nu se limitează la) bine revizuirea de conținut pentru a se asigura că nu face încălcări ale drepturilor de autor, marca inregistrată, brevet de invenție, concurență, drepturi civile, sau legile răspunzătoare de produs.
Netzmarkt este deosebit de sensibil la asocierea cu orice prejudiciu cauzat prin conținut care încalcă următoarele norme germane juridice: pornografie (§ 184 StGB), răzvrătire (§ 130 StGB), calomnie, defăimare, și defăimare de caracter (§ 185 - 188 StGB) , precum și incitarea la crima ((§ 130a StGB). În cazul în care conținutul mesajului contribuabilului încalcă aceste legi, contribuabilul este de acord să plătească restituirea pentru pierderea sau deteriorarea Netzmarkt.
Link-urile unei părți terțe, nu sunt, în general permise în conținutul contribuabilului daca nu este indicat în mod clar în normele de regulament și termeni de utilizare Netzmarkt. Contribuabilul recunoaște că el sau ea este singurul responsabil pentru orice conținut sau un link spre o pagină de internet a unei părți terțe. În cazul în care postează un link a unei părți terțe, contribuabili își asumă responsabilitatea de a se asigura că conținutul terț este în conformitate cu termenii de contribuție, utilizare, și participare Netzmarkt . Contribuabilul recunoaște, de asemenea, că Netzmarkt nu este responsabil pentru orice conținut aparținând unor terțe părți.
5. Calitatea contribuției
Contribuabilul este de acord să păstreze conținutul său liber de drepturile unor terțe părți . Mai mult decât atât, contribuabilul este de acord că toate informațiile oferite sunt complete, actuale și sunt postate cu bună-credință și nu conțin calomnie, defăimare, defăimare de caracter, sau limbaj dur sau ofensator. Contribuabilii, de asemenea, sunt de acord să nu utilizeze cadrul de conținuturi pentru a face publicitate pentru ei înșii sau pentru o terță parte .
6. Modificarea conținutului
Netzmarkt işi rezervă dreptul de a modifica, scurta, adăuga sau şterge orice conţinut de contribuitor la propria discreţie. Contribuabilul confirmă prin prezenta că el sau ea este de acord pe deplin cu dreptul ca Netzmarkt să modifice conținutul său.
7. Publicarea contribuțiilor
Contribuitorul garantează proprietatea unică ale drepturilor de contribuţie. Pentru publicare, participantul transmite prin prezenta toate drepturile la conţinutul lui sau a ei către Netzmarkt, în măsura în care este permis de lege. Netzmarkt acceptă acest transfer. Utilizarea intenționată a conținutului de Netzmarkt include publicarea pe acest site și alte site-uri, precum și eliberarea sub forma de alerte e-mail, buletine de știri, mass-media tipărite, software-ul, și alte forme de mass-media. Contribuabilul recunoaște că nu există cereri de compensare (de exemplu, taxe de utilizare, taxe de autorizare, indemnizații, etc), sau nu se poate face nimic împotriva Netzmarkt pentru eliberarea continutului prezentat. Contribuabilul este de acord pentru punerea conținutul lui sau a ei la dispoziția Netzmarktului gratuit.
Netzmarkt are libertatea de a posta conținutul de la contribuabili, în orice context editorial, chiar pe platforme operate de părți terțe. Netzmarkt nu este responsabil pentru apărarea drepturilor de autor ale contributorului.
8. Contribuția / ștergere conținut
În cazul în care, după publicarea contribuitorul dorește să modifice sau să șteargă conținutul lui sau a ei, el sau ea este obligat să folosească interfața de gestionare a site-ului. Nu există metode alternative (e-mail, telefon, fax etc) de a comunica o modificare sau ștergere. Pot exista unele întârzieri înainte ca modificarea să aibă succes sau ştergerea să fie vizibilă pe fiecare site de internet. Dacă o terță parte (cum ar fi: motoarele de cautare, cataloage de internet, partenerii de marketing Netzmarkt, publicații tipărite, etc), a luat conținutul a unui contribuabil, Netzmarkt respinge orice responsabilitate.
Netzmarkt nu își asumă, de asemenea, nici o obligație de a lucra cu părți terțe cu privire la modificări sau ștergeri dorite, chiar în cazul în care utilizarea în cauză a avut loc ca urmare a acordului sau cu toleranța Netzmarktului. Este datoria și responsabilitatea exclusivă a contribuabilului de a contacta direct și de a comunica cu părți terțe cu privire la eliminarea sau modificarea conținutului de contribuabil. Contribuabilul declară că el sau ea nu va implica Netzmarkt sau reprezentanții săi în astfel de cazuri.
9. Abuz de către terțe părți
Datorită naturii internetului, tot conținutul colaborator publicat (sau un element al acestuia), este, din păcate, în pericol de a fi descărcat, distribuit, sau abuzat de către terțe părți. Netzmarkt respinge categoric prin prezenta orice responsabilitate pentru abuz prin descărcarea, sau distribuirea de conținut al contribuabilului de către o terță parte. În astfel de cazuri, contribuabilul este de acord că nu are pretenții sau nu va desfășura acțiuni legale de orice fel împotriva Netzmarktului sau reprezentanții săi.
10. Confidențialitatea
Contribuabilul este singurul responsabil pentru păstrarea secretă a numelui de utilizator și a parolei de utilizator față de terți. În cazul în care este suspectat de abuz sau folosire necorespunzătoare, Netzmarkt trebuie să fie informat imediat. Este responsabilitatea contribuabilului pentru a se deconecta la sfârșitul fiecărei sesiuni, dacă computerul este utilizat și de alte persoane.
11. Răspunderea pentru terțe părți
În cazul în care se încalcă termenii și condițiile stabilite în prezenta, contribuitorul eliberează Netzmarkt și reprezentanții săi din responsabilitate pentru orice terță parte.
12. Obligații între Contribuitor și Netzmarkt
În cazul în care contribuabilul încalcă una dintre regulile prevăzute în acești termeni și condiții de participare, contribuabilul este obligat să înlocuiască daune sau pierderi Netzmarkt. Netzmarkt nu este răspunzător pentru pierderea sau paguba rezultată din inconformitatea cu termenii și condițiile de utilizare a utilizatorului sau ale contribuitorului.
Responsabilitatea legală al lui Netzmarkt față de contribuabil nu poate să depaşească suma plătită de către contribuabil in cele 24 luni anterioare cazului de răspundere, in total taxa achitată de contribuabil pentru serviciul prestat in cauză.
De limitările de răspundere de mai sus, dispozițiile în conformitate cu § 309 No. 7 (răspunderea în caz de vătămare asupra vieţii, corpului, sănătății, precum și neglijență) și No. 8 BGB (altă răspundere din cauza unor defecțiuni la performanța de datorie ) nu sunt afectate.
13.Protecția datelor / confidențialitate
Contribuabilul declară a fi în acord cu politica de confidențialitate Netzmarkt așa cum se găsește pe site-ul nostru Gigajob ("intimitate").
În conformitate cu § 33 pasajul 1 din Legea privind protecția federal și § 4 din regulamentul TeleService protecția datelor, contribuabilul este informat prin prezenta că Netzmarkt va salva adresa contribuabilului într-o formă care poate fi citit de mașină și procesată pentru sarcinile permise prin contract. Există posibilitatea ca intrările furnizate în cadrul site-ului să fie formate din date cu caracter personal sau de afaceri (adrese de email, nume, adresa poștală). Contribuabilul declară că divulgarea acestor date se face pe o bază complet voluntară.
Netzmarkt se ocupă de date contributorii confidențial, dar nu se poate exclude sau de a garanta că datele nu vor fi spionate, modificate sau șterse prin defecțiuni, interferență tehnică, hackeri etc. Netzmarkt nu este responsabil pentru salvarea sau arhivarea a nici unui fel de date. Netzmarkt nu este responsabil pentru înlocuirea datelor.
14. Clauza de separabilitate
Chiar dacă una dintre dispozițiile prezentului acord devin inaplicabile în conformitate cu legile în vigoare, legalitatea dispozițiilor rămase nu vor fi afectate în nici un fel. Înlocuirea clauzelor anulate cu prevederi valabile este oricând posibilă, în scopul de a se conforma cu scopuri economice și / sau juridice în vigoare.
 
 
Instrucțiuni de revocare
Drepturile de revocare pentru rezervarea serviciilor Gigajob contra plată

Aveți dreptul în decurs de paisprezece zile fără a indica vreun motiv să revocați contractul dvs. cu Netzmarkt Internetservice GmbH & Co. KG. Termenul de revocare este de paisprezece zile începând din ziua încheierii contractului. Pentru a exercita dreptul dvs. la revocare trebuie să ne informați prin intermediul unei declarații explicite (e.g. o scriosare trimisă prin intermediul serviciului poștal, Telefax sau E-Mail) despre decizia dvs. de revocare a contractului.

Pentru a păstra termenul de revocare este deajuns să trimiteți o notificare despre dorința de exercita dreptul la revocare înainte de expirarea termenului.
Consecințele revocării

Dacă dvs. revocați acest contract noi ne asumăm rambursarea tuturor plăților primite de la dvs. neîntârziat și cel târziu în decurs de paisprezece zile începând cu ziua în care am primit declarația dvs. de exercitare al dreptului de revocare. Pentru această rambursare vom folosi același mijloc de plată pe care l-ați folosit și dvs. la tranzacția respectivă. Se va folosi alt mijloc de plată numai în cazul în care acesta a fost explicit stabilit cu dvs. Nici într-un caz nu vă vom cere vreo taxă pentru această rambursare.

În cazul în care ați cerut ca serviciile noastre să înceapă în timpul termenului de revocare, trebuie să ne plătiți o sumă adecvată serviciilor prestate de noi conform contractului stabilit păna la momentul exercitării dreptului dvs. de revocare.
 
Prevederile sunt texte juridice şi nu întotdeauna uşor de înţeles. Cu toate acestea, ele sunt importante şi obligatorii pentru dvs.. Citiţile cu atenţie. Am creat o serie de alte site-uri pentru dvs.. Acolo, vom explica cum puteţi utiliza cel mai bine Gigajob într-o "limba uşoară" . Aceste pagini sunt doar pentru a vă ajuta. În cazul în care declarațiile se contrazic cu prevederile acestei pagini atunci întotdeauna se aplică prevederile legale de aici. Vă mulţumim pentru înţelegere.

Gigajob pentru aplicant
Ajutor: FAQs pentru aplicanţi

Gigajob pentru angajator
Regulile de utilizare pentru anunţuri
Ajutor: FAQs pentru angajator

Gigajob pentru recrutor
Ajutor: FAQs pentru recrutorii